top of page
Untitled (800 x 1100 px).png
Естир банер (1800 x 641 px) (1800 x 642 px) (1).png

Избери аутфита, който ти харесва най-много и разбери повече за собствения си стил! Модерна, елегантна, смела или владетелката на цветовете? В коя точно роля се чувстваш най-добре и към кой стил принадлежи гардероба ти?

ГРАДСКИ МОМИЧЕТА

Ще я познаеш по модерно излъчване, следвайки последните модни тенденции, но винаги комбинайрки удобство и елегантност в едно!Небрежният шик и играта с текстури и цветове са в основата на нейния облик. Акцентите са върху дребни детайли, като ефектни обеци, стилни папийонки или уникални брошки. Модерното градско момиче създава стил, който не само излъчва увереност, но и отразява нейната уникална персоналност.

19.jpg
20.jpg
11.jpg
10.jpg

БЕЗКОМПРОМИСНА ЕЛЕГАНТНОСТ

Елегантната жена с безкомпромисен стил излъчва изисканост и сила. Цветовете, които преобладават в гардероба й са тъмни и наситени като бордо и синьо. 

Предпочита материи като коприна и кашмир, които подчертават нейната женственост и класа. Тя ще избере винаги качеството и детайлите пред излишната претрупаност.

Силуетите са стройни, с лека вталеност, а нежни брошки стоят като символ на стил и семпл елегантност.

4.jpg
5.jpg
13.jpg
12.jpg

СМЕЛИ МОМИЧЕТА

За момичетата, които следват собственото си усещане и се изразяват чрез неповторим и смел стил, модата е не просто тенденция, а израз на индивидуалност. Тези свободолюбиви души преобразяват модната сцена, играейки с правилата и създавайки свои собствени.

Допълващи аксесоари се превръщат в ключов елемент от техния стил, а бижутата стават средство за самоизразяване.

Момичетата със собствен стил съчетават винтидж находки с новаторски модни решения, създавайки уникални образи, които привличат внимание. Те не се поддават на конвенционални стандарти, а предпочитат да поемат смело по пътя на собствената си модна еволюция.

6.jpg
7.jpg
22.jpg
21.jpg

ЦАРИЦАТА НА ЦВЕТОВЕТЕ

Царицата на цветовете влиза във всяко пространство като източник на вдъхновение и красота. 

Нейният стил е като картина, нарисувана с въображение и емоция.

Обича да съчетава неочаквани цветове, създавайки хармония, която излъчва креативност и страст.

Аксесоарите допълват историята на нейния образ и я правят още по-забележителна в тълпата.

С внимание към модните тенденции и в същото време със смелостта да създава свой собствен стил, тя прави аксесоарите не просто допълнение, а неотделимо измерение на своята личност.

15.jpg
14.jpg
16.jpg
18.jpg
17.jpg

РАЗГЛЕДАЙ НАШИТЕ НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ЛЮБИМИ КАТЕГОРИИ

IMG_4001 copy.jpg

Брошки

8.jpg

Папийонки

IMG_0487 copy.jpg

Обеци

bottom of page