top of page

Контакти:

За поръчки и въпроси можете да се свържете с нас по всяко време в нашата фейсбук страница, на e-mail: estirhair@gmail.com

Или да използвате формата по-долу:

Име: *

Email: *

Телефон:

Съобщение:

Благодарим ти! Получихме съобщението ти, очаквайте възможно най-скоро отговор!

Политика за защита на личните данни:

Защитата на личните Ви данни ни е важна. Затова обработваме Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно GDPR, Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД) и Закона за електронната търговия (ЗЕТ).
Когато ни пишете чрез формуляра на нашия уебсайт или ни пращате имейл, ние съхраняваме данните Ви , така че да можем да обработим искането Ви, както и за да отговорим на Ваши последващи въпроси. Няма да споделяме тази информация с трети лица без Вашето изрично съгласие!


емаил : Можете да се абонирате за нашия нюзлетър/мейлинг, като попълните формуляра на нашия сайт. За тази цел се нуждаем от Вашия имейл адрес и съгласието Ви да Ви пращаме съответните съобщения.

 

 

Можете да се откажете от абонамента си за нашия нюзлетър/мейлинг по всяко време. Моля, изпратете отказа си на следния електронен адрес: estirhair@gmail.com . Веднага ще заличим данните Ви във връзка с изпращането на нашия нюзлетър/мейлинг.
 

bottom of page