top of page

ЗА ТЕБ!

За теб, за теб.....и теб!

Уникалната жена с много социални роли.

Не ни липсва самочувствие, но пък работим с виталност и шик.  Затова сме убедени, че ръчно-изработените брошки „Естир“ са направени точно за теб.  

За теб, жената с много социални роли, неспирните известия от приложенията и задачите в инак подредения по войнишки делник. 

Отгорност е да трябва винаги да правиш избор. И този път е лесно!

Ние сме майка и дъщеря идеалисти, мечтатели, еднакви и различни. Майка ми Мария е творецът в нашия екип. Във всеки  наш продукт тя влага част от сърцето и душата си, а те повярвайте ми са неизчерпаеми.

Аз от своя страна се стремя към свободата да преследвам мечтите си и да спомогна всяка една дама да се почувства специална и единствена.

Съчетахме сърцата си и създадохме Естир! Брошките, панделките са коса и папионките са ръчно избработени с много любов и от естествени материали. 

ЗА НАС!

ИМЕТО! 

Харесай си име и се окичи с брошка!

Избрахме, неформално, име на всеки наш продукт. Вибрацията на личното име влияе по начина, по който растем, опознаваме света и изграждаме или разбиваме представите си. Името има силата на заклинание. В най-хубавия и утвърждаващ смисъл, за който можеш да се сетиш. Родителите ни дават име преди да се родим, без да знаят кои сме. Приятели и партньори ни наричат с разни умалителни или прякори, защото са ни опознали и така искат да ни чувстват още по-близки. А ние самите, с всяка изминала година, се чувстваме по-щастливи и удовлетворени от това, кои сме ние.  Ние изпълваме със знание, съдържание и смисъл името си и му даваме живот, който изгражда и утвърждава личността ни и силното чувство за себезначение.

Всяко име има своята енергия, всеки аксесоар е създаден с любов.

А любовта е вибрация.

Послушай шестото си чувство и си закачи брошка, с обич до сърцето!

Наслаждавай се на умението да си различна

 и да определяш модните тенденции.

Разгледай някои от последните ни модели с усещане на виталност тук.

Бъди смела и ни се довери! Ние знаем какво правим! 😊

С ОБИЧ ДО СЪРЦЕТО! 

bottom of page