top of page
png.png

BRIDE
TO BE

СПЕЦИАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА СПЕЦИАЛНИ МОМИЧЕТА

BRIDE TO BE

РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ БИЖУТА ЗА ТВОЯТА СВАТБА

Знаем колко е специален този ден, както и под какво напрежение се намираш, искайки всичко да е перфектно! Били сме там и повярай ни разбираме те прекрасно! Ето защо се постарахме да създадем ръчно изработени аксесоари - обеци, брошки, диадеми и ленти за коса, сред които да откриеш най-перфектния за твоя сватбен ден! 

ОБЕЦИ СПОРЕД СТИЛА ТИ

c4433d78870c9463d3d833be82219b7e.jpg
3.png

Classy

LOOK

Класическата булка се откроява с минималистичен избор на рокля, стилни бижута и безупречна елегатна прическа! Именно за това нашето предложение се крие в акцентни или деликатни къси обеци, които да се откроят, ако сте избрали нисък кок или друга прическа, с която ще приберете косата си!

6.png

Just like a

PRINCESS

Ще я познаете по-пищната голяма рокля, романтичните панделки, секси голото рамо или кокетната талия! Тази булка се откроява отдалеч и не случайно нашите предложения към нея са ярки цветя, допълнени от романтични флорални елементи, дантела и тюл!

4.png

The Rebel

BRIDE

Различна, екстравагантна и любима! Тя е булката бунтар, която разчупва стериотипите, готова да преследва собствения си стил и усещане! За нея подбрахме ярки и открояващи се обеци, които просто да се слеят с нейната природа!

5.png

The Boho

BRIDE

Лека ефирност, романтичен сексапил и замечтана елегантност - бохо булката ще те отведе на красиво пътешествие, в което сън и реалност намират перфектен синхрон! 

ЗАВЪРШИ ВИЗИЯТА СИ С ЕФЕКТНА ДИАДЕМА ИЛИ ЛЕНТА ЗА КОСА

IMG_9973 copy.jpg
Untitled design (7).png
IMG_9979 copy.jpg
IMG_9977 copy.jpg

Този модел е създаден по лична поръчка, ако желаеш да пресъздадем и твоята мечта, не се колебай да се свържиш с нас като ни изпратиш имейл!

14.png

Разгледай цялата ни колекция ръчно изработени бижута по-долу

BRIDE TO BE

12.png

КОЛЕКЦИЯ

Почти всички модели обеци, могат да бъдат изработени в други цветове или по специално желание на клиента. Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас!