top of page
FASHION TRENDS (Instagram Story).png
FASHION TRENDS (1).png

Независимо дали се придържаме или не, към тенденциите, те леко по-леко се вмъкват в гардеробите ни и преди да се усетим съобразяваме отговора на ежедневния въпрос - Какво ще облечем днес? - с тях!

За това днес ти показваме на кратко 4 от трендовете на 2023,

на които си струва да обърнеш внимание! 
Вземи си чаша кафе/чай или вино и да започваме!

2.png
3.png

Виждам през теб! Прозрачни материи, изрязани акценти, дантела и елементи от бельото - по-секси от всякога, кожата играе главна роля в пролетно-летните визии, които предстои да видим! Разбира се класата обича мярката, така че вкарвайте деликатни акценти в класическа визия, като предложенията, които малко по-долу ти даваме!

Виж също кои брошки сме подбрали, с които да поддържаш това усещане на женственост, сексапил и тайнсвен магнетизъм!

4.png
5.png
8.png

Елегантнен пантолон, овърсайз сако, допълнени от прозрачен топ, с който да разкриете детайли от кожата ви. Не подценявайте и бельото и деликатното му разкриван, като загатнете елемент от него. Не случайно избираме към този аутфит брошка Виктория - тя разкрива женствен дизайн под формата на цвете, направено от намачкан сатен и допълнена от елегантен прозрачен тюл на точки и деликатни акценти, придавайки характер.

9.png

Във второто ни предложение взимаме назаем черна нощница от сатен и я допълваме с къса бяла рокля с дълбоко деколте! Секси визията балансираме с груби боти, придавайки рок усещане и допълваме разбира се, с елегантност! Брошка Филипа съчетава сатен, дантела и черен камък, завършвайки цялата визия с лек блясък!

4.png
5.png

Метални и златисти отблясъци, изграждат футуристична визия, в която да се влюбиш! Границите са размити и правилата падат, давайки ти възможност да съчетаеш забраненото - златно и сребърно в едно! Металните цветове наистина дават възможност този сезон да развихриш въображението си, а за да постигнеш още по-интересна визия не се колебай да експериментираш и с различни материи като кожа, тюл, ламе, камъни или тексури като плюш и плисе! За щастие имаме точните модели, с които да завършиш визията си и да придадеш истински различен характер!

12.png

Кокетно, женствено и предпазливо - това е нашето предложение за теб! Макар с крещящи акценти като цикламен сутиен и обувки, залагаме на супер класически силует на прави сребристи дънки и овърсайз риза. Не бихме могли по-перфектен начин да придадем подправка на визията от брошка Вая, която освен с цвета си, ще те впечатли и с нестандартна материя и акценти!

5.png
6.png

Ах, този деним! Всяка година го виждаме в различни форми и съчетания. Тази година не само няма да го подминем, но и ще го облечем от глава до пети и то под една забравена форма - дългата до земата пола! Дългите поли ще развихрят енергии и ще търсят нови форми за изразяване! Но внимавайте, те често могат да изглеждат безформено, точно за това ги съчетавайте с внимателно подбрана горна част, като един еластичен топ или добре структурирано сако!

Когато съчетавате два денима в една визия, не се страхувайте нюансите да бъдат различни - дори напротив, по този начин създавате по-разчупена визия и по-лесно можете да манипулирате силуета! В нашото предложение прибавихме брошка Дева, за да сплоти двата цвята и да придаде кокетен акцент на противоположност на грубите боти!

В последния тренд, на който обръщаме внимание, комбинираме две вълни, на които да обрънеш внимание - Карго джобовете и лекото грънч звучене от края на 90-те, началото на 2000 година! Цветовете са избелели, често се среща и пареният ефект. Силуетите са разчупени, сякаш са истински счупени, с елемент на бунт, но и стриктно придържане към сексапила! На кратко не се страхувай да бъдеш смела, раздвижена и да носиш това, което те кара да се чувстваш силна и можеща! В лек противовес, но винаги за баланс ти показваме няколко нежни, но различни брошки, на които можеш да разчиташ, когато си вдъхновена от този тренд!

Асиметрия, бунт, сексапил и ритъм - като песен на Garbage - този аутфит нашепва 90-те, но и носи ново, модерно усещане през различните си силуети.

Съчетаваме го с брошка Йоанна - романтично бижу с дързък характер и смели детайли...точно като теб! :)

МОЖЕ ДА ХАРЕСАШ СЪЩО:

2.png

COSMOS GIRL

Нестандартни дизайни, ексецентрични материали и форми - новите ни брошки и папийонки имат космическо излъчване, родени в дълбокото на въображението ни!

ab623d1eee92e5930a22b2466dbe60f5.jpg

Френски шик!

Стилни уроци за стилни момичета!

WHATEVER (Instagram Post (Portrait)).png

Последвай ни в Instagram

#estiraccessories

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
bottom of page