top of page
Естир банер (1800 x 641 px) (1800 x 642 px).png

АУТФИТ ИДЕИ В ЛИЛАВ ЦВЯТ

Магнетичен, царствен, тайнствен, секси - лилавият цвят ни е любим! Днес ти предлагаме няколко аутфит идеи вдъхновени от цветови съчетания с него! 

IMG_1954 copy.jpg
IMG_7876 copy.jpg
1.png

ЛИЛАВО И БОРДО

Колкото различни, толкова и еднакви! Лилавият цвят намира перфектен синхрон в романтичното бордо, оформяйки изтънчен монолог. В това съчетание, миксираме не само тези цвята, но и различни материи като тюл, кожа и плетиво. Решението кой точно аксесоар да подберете оставаме на вас!

11.png

Брошка Мина

виж тук

Обеци Зина

виж тук

Обеци Ферия

виж тук

11.png

Брошка Мина

виж тук

10.png
8.png

Папийонка Клавдия

виж тук

9.png

ВИОЛЕТОВО И ЖЪЛТО

Ярък контраст и любов от пръв поглед. Можеш да ги съчетаеш в различни тонове, резултатът винаги ще е добър! В този аутфит, вдъхновени от папийонка Клавдия, която съчетава цели 3 нюанса лилаво, комбинирахме обемна кукленска пола, но пък с груби метални елементи, които да си кореспондират с ботите! 

6.png
7.png

Обеци Катрин

виж тук

ЛИЛАВО И ЗЕЛЕНО

И в двата цвята съществува магично, тайнствено усещане за непреходна елегантност! В този тон, комбинираме сатен, вълна и лекия, ефирен дизайн на обеци Катрин. Те от своя страна съчетават златист метал, акцентни камъни и мъниста в тъмно виолетов цвят! Докоснахме се почти до съвършенството!

4.png
5.png

Папийонка Ива

виж тук

ЛИЛАВО И КАФЯВО

Кой би очаквал, че точно тези тонове ще създадат такава неразривна връзка. Кафявият цвят стои непоклатимо, давайки ни стабилна основа за всякакви експерименти с лилавите нюанси! Резултатът можем да видим в папийонка Ива и брошка Мария! 

3.png

Брошка Мария

виж тук

2.png

РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ МОДЕЛИ В ЛИЛАВ ЦВЯТ

bottom of page