top of page
Retro (1).png

Слагаме старт на първата от трите тенденции на есента, които със сигурност биха те вдъхновили за новия сезон! А именно - всичко цвят КАФЯВ! Мек, уютен, хармоничен и преливащ в есента, кафевият цвят носи онази дълбока мистериозна елегантност, която могат само земните тонове да придадат. От кожени панталони, меки палта, букле детайли или кадифе - миксът в материите е тайната,стилна съставка, която придава характер дори и в една монохромна визия.

Днес ти показваме част от любимите ни брошки, които са готови да изиграят главна роля в аутфит в кафявата гама.

Ново поколение стари елементи, преплетени в материи подходящи за есента и нестандартни дизайни. От елегантни до авангардни, брошките са онази дръзка подправка в стила ти, която те превръща в истинска модна икона!

10.png

Брошка Андрея

виж тук

13.png

Съвет: Късите поли са секси, когато са от правилната материя каквото е например буклето, могат да бъдат дори елегантни, НО тайната е да ги  съчетавате с ниски обувки, били те на кубинки или ниски токове.

5.png
IMG_2867.jpg
9.png
есдфс.png
14.png

Съвет: Миксирайте материи - ефирен тюл + кадифе, прибавете метал и сатен и воаля - построили сте нестандартна визия, в която дизайните успяват едовременно да намерят пълен сихнрон и все пак да се откроят един от друг!

11.png
Untitled (700 × 900 px).png
IMG_2683.jpg
12.png

Съвет:Заложете на извивките си! Без значение формите ни, всяка от нас има своите предимства, които са тайното й женско оръжие. Подчертайте ги с подходящите за вас кройки, панталонът с висока талия и разкроени крачоли, винаги издължава визията, а качественото сако е способно буквално да излее талия ви!

8.png
6.png
3.png
IMG_3111.jpg
16.png

Съвет: Не се страхувайте да прибавяте ярък и нестандартен акцент във визията си! Именно тези малки детайли, придават характер на стила ви, а най-сигурният подход е, когато платното е напълно празно, което означава да заложите на минималистичен аутфит в един цвят и върху него да прибавите правилните елементи!

15.png

Съвет: Всички нюанси на кафяво и синьо - една вечна класика и елегантност! Двата цвята успяват да си отиват и едновременно контрастират, а твоята задача е да не се страхуваш да ги наслояваш и съчетаваш във всякакви комбинации!

Нюанси.png

РАЗГЛЕДАЙ ЦЯЛАТА СЕЛЕКЦИЯ ТУК

#estiraccessories

ВДЪХНОВИ СЕ ОТ INSTAGRAM

bottom of page