top of page

ДОСТАВКА И ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Пратките се изпращат чрез куриерска фирма Ekont https://www.econt.com

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Цената на доставката е ориентировъчна и се формира спрямо цените на спедиторската компания. Приблизителни цени

Поръчки до офис на Еконт - цена на доставка 6,5 - 7 лв.

Поръчки до личен адрес  - цена на доставка 8,5 - 9 лв.

Поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Поръчката Ви се изпраща на същия или следващия ден от направената поръчка на сайта. Срокът за доставка е от 2-5 дни. В случай, че продукт, който сте избрали в момента не е наличен се изработва в рамките от 3 до 7 дни. Същият срок важи и за индивидуални поръчки. Ако продуктът няма възможност да се изработи ще се свържем с вас по имейл или телефон.

 

ПРАВО НА ТЕСТ И ПРОБА

Имате право на тест и проба при получаване на поръчката си. В случай, че желаете да върнете пратката, можете да го направите веднага след тест, като вие поемате цената на доставката за връщане (до офис-а на Еконт, от който проъчката е изпратена)

БЕЗПРОБЛЕМНА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Можете да замените или върнете всеки закупен от нас продукт в рамките на 30 дни от датата на получаването му.

Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили или просто не Ви харесва и не отговаря на очакванията Ви - моля, свържете се с нас на email: estirhair@gmail.com или ни пишете във формата за контакт на сайта ни . Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане. 

Това, което Вие трябва да направите, е да изпратите пратката си към нас с наложен платеж до офис на Еконт или до адреса, който ще Ви дадем. Можете да го направите с избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас.

* Не подлежат на замяна или връщане артикули, които са изработени по индивидуални изисквания/размери на клиента.

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

Не се колебайте да се свържете с нас на имейл: estirhair@gmail.com ,  като попълните формуляра в отдел "Контакти" на сайта или чрез социалните мрежи.

bottom of page