top of page
Брошка Рая 27лв (Instagram Story).png
ORANGE (1).png

Някои цветове събуждат сетивата, вдъхновявайки те за вълнуващи аутфит идеи и съчетания! Днес главният герой ще бъде оранжевият цвят! Показваме ти 4 цветови комбинации с него, които обещавам да събудят желание в теб да ги изпробваш и ти! Вземи любимия си Аперол Шпритц и те чакаме да си говорим по женски!

1. Оранжево и лилаво!

Придържайки се към стила на брошка Людмила, в тази визия съчетахме пастелно оранжево сако със супер актуалното за сезона, виолетово боди! Допълнихме с класически, подчертаващи извивките ти дънки в светъл деним. За разкош бихме добавили и перлени обеци, които да комуникират с перления елемент на брошката.

Брошка Людмила

ВИЖ ТУК

7.png

Папийонка Жана

ВИЖ ТУК

Във второто ни аутфит предложение за пролетта, залагаме на контрастите в папийонка Жана, съчетаваща черно кадифе и оребрен оранжев сатен, с една пола, достойна за адмирации в тъмно виолетов цвят!

6.png

2. Оранжево и бежово!

Ако в първото ни предложение, залагаме на два достатъчно ярки сами по себе си цвята, то във второто правим напълно обратното! В главната роля се откроява оранжевото, докато елегантното бежово му дава поле, да разгърне пълния си потенциал!

Брошка Лея

ВИЖ ТУК

И в двете ни аутфит идеи, си се представяме в любим морски ресторант на морския бряг, където безвремието ни е погълнало, докато пием студена чаша розе! Не случайно сме подбрали едни от любимите ни ръчно изработени брошки Лея и Рия. И двете съчетават женствен дизайн под формата на цветя, комбинирайки елегантност с дързост!

Брошка Рия

ВИЖ ТУК

3. Оранжево и синьо!

Тук едва ли ще ви изненадаме, но няма как да подминем тази комбинация от зареждащо оранжево с кристално син цвят! За сметка на абсолютната цветова класика, смело експериментираме с дизайни, форми, принтове и материи, създавайки вълнуващи летни визии!

Брошка Ара

ВИЖ ТУК

А за по-студените дни, прекарани в офиса имаме свежо предложение, което съчетава удобство с елегантност и абсолютен тренд като тези обувки балеринки. Папийонка Бояна от своя страна в комбинация с плетена жилетка, придава стилен щрих, напомняйки препи стила!

Папийонка Бояна

ВИЖ ТУК

За десерт оставихме любимата ни среща, а именно между розовия и оранжев цвят! Една наистина вълнуваща среща, която се препоръчва само на достатъчно смели дами, готови да разкрият стилната си природа! 

Каквато е и брошка Мона - експлозия от цветове със закачлив фламинго детайл, завършен от бели пера! 

4. Оранжево и цикламено!

Брошка Мона

ВИЖ ТУК

Разгледай всички брошки и папийонки в оранжев цвят! 

  ВИЖ СЪЩО:

  _edited.jpg

  Всички брошки и папийонки

  Untitled (940 × 940 px).png

  Пролетни модели

  Watercolor Flowers Modern Skincare E-mail Newsletter (Instagram Story) (Instagram Post (Po

  Папийонки и брошки на точки

  IMG_7726 copy.jpg

  Тропически изкушения

  10.png

  Космически дизайни

  bottom of page