top of page
Untitled (2400 × 1800 px).png

 АУТФИТ ИДЕИ

ОБЕЦИ, БРОШКИ И ПАПИЙОНКИ ЗА ЛЯТНО НАСТРОЕНИЕ

Някои цветове са създадени, за да те направят щастлив! Точно два такива събираме днес, показвайки ти няколко аутфит идеи и разкривайки ти цяла колекция ръчно изработени аксесоари, които ще се превърнат в твоята лятна муза! 

Приготви си кафе и студена лимонада и те чакаме по женски!

8.jpg

В първото ни предложение те отвеждаме на елегантно парти или коктейл с бледо розов панталон  секси топ! Достойни за това аутфит са разбира се обеци Жулиет, които са напълно достатъчни да придадат ярка индивидуалност на визията ти! 

IMG_9811 copy.jpg

Обеци Eлеонора

виж тук

Втората ни визия се откроява с класически силует и дори консервативно усещане, което е разбито от ярките цветове и бижута, които сме подбрали!

Папийонка Дора внася акцент във визията, докато обеци Сарина завършват в пълен синхрон, комбинирайки розовата пола с жълтата папийонка!

Обеци Сарина

виж тук

Папийонка Дора

виж тук

12.jpg

Обеци Надежда

виж тук

Аперол шпритц е единственото, което би могло да допълни третото ни предложение, с което те отвеждаме на лятно парти, сред което звездата си ти!

За това и избрахме обеци "Надежда" , които приковават погледите и придават неподражаем стил!

Брошка Анабел

виж тук

Брошка Полина

виж тук

Очаквано добра комбинация е, когато се довериш на елегантен панталон със секси топ и допълниш с акцентна брошка за разкош! И двете ни предложения освен в играта на цветове, сме заложили на силуета, който подчертава и издължава!

PINK & YELLOW (940 × 1100 px) (1040 × 1100 px).jpg

Брошка Весела

виж тук

Брошка Ванеса

виж тук

Брошка Ванеса

виж тук

Папийонка Аглика

виж тук

Разгледай цялата колекция

bottom of page